Vakmanschap in traditioneel bouwen!

Duurzaam bouwen ons uitgangspunt!

In nieuwbouw | verbouw | onderhoud | renovatie | kozijnen | ramen | deuren.

Nieuwbouw | Verbouw

Vakmanschap, eerlijke materialen en alles in eigen beheer fabriceren.

Traditioneel bouwen is ons uitgangspunt!

Wij beoordelen uw situatie en maken een offerte op maat, fabricage in eigen beheer en zo ook de realisatie. Derhalve zijn de lijnen kort en de communicatie helder.

Onderhoud

Met het juiste onderhoud gaan kozijnen, deuren en allerhande constructies veel langer mee!

Essentieel voor behoud van uw onroerend goed

Goed en regulier onderhoud is dus de moeite waard, laat u informeren over de mogelijkheden en we maken een plan op maat voor u!

Renovatie

Is uw kozijn verrot, of uw constructie slecht en versleten? Wij beoordelen de situatie graag voor u en maken samen met u een plan van aanpak.

Maatwerk door eigen productie

Renovatie is vaak voordeliger dan volledig nieuw, en uiteraard is het ook minder belastend voor het milieu!

Timmerfabriek

Omdat wij onze kozijnen, ramen, deuren etc. zelf fabriceren in onze eigen timmerfabriek...

Productie in eigen huis

… zijn de communicatielijnen kort en direct, de kans op fouten is daarom klein en bij onvolkomenheden kunnen we snel schakelen om dit snel op te lossen.

0
KOZIJNEN PER JAAR
0
RAMEN & DEUREN PER JAAR
0
PROJECTEN PER JAAR
0
TEAM

Projecten

Van een bewerkt stuk hout naar uw wens tot een kozijn of eindproduct, tot en met een complete woning en de bouw ervan, De Makerië is uw partner!
traditionele bouw is ons uitgangspunt. Alsmede het duurzame karakter van onze werkzaamheden.

Onze kernwaarden

Wij zijn een familiebedrijf waarbij ambachtelijk bouwen ons uitgangspunt is. Het volgende willen we nogmaals onder uw aandacht brengen:

Referentie

“Het voortdurend meedenken en aandacht voor kleine maar belangrijke details is de kracht van dit familiebedrijf. In de loop der jaren hebben we meerdere nieuwbouw en renovatieprojecten met succes afgerond en zijn we nooit voor verrassingen komen te staan. Men werkt met transparante offertes en goede registratiesystemen. Kortom een betrouwbare en vakkundige partner voor duurzame projecten!”

Jerry Blekkenhorst | De Zandstuve Den Ham

FSC gecertificeerd

In een tijd waarin duurzaamheid in de bouw met name, hoog in het vaandel staat is de Makerië FSC gecertificeerd. We zijn trots dat we dit hebben bereikt! Zo weet u als klant dat de gebruikte materialen duurzaam zijn vervaardigt en behandeld.

Maatwerk op aanvraag

Door ons eigen machinepark zijn wij in staat om afwijkende formaten en afmetingen voor u te realiseren. Ook kunnen wij andere materialen verwerken.

Neem contact met ons op!